Udendørs træning for kvinder

Nu har du mulighed for at træne din krop godt igennem udendørs med andre kvinder. Holdet er for dig, der ønsker at styrke din krop, men stadig med omtanke for at du født. Du bliver undervist af en fysioterapeut med særlig viden - og omtanke for kvindekroppen. 


Fokus er på at det skal være sjovt og udfordrende at være med. Vi vil både lave cirkeltræningsøvelser fordelt på forskellige poster,  stafetløb og øvelser i fællesskab med fokus på puls og styrke på vores medbragte træningsmåtter.

Holdet kræver ingen særlige forudsætninger - men vi anbefaler at dit barn er minimum tre måneder ved opstart. 

Tempoet og intensiteten er skruet lidt i vejret i forhold til vores indendørs efterfødselsforløb - så hvis du oplever gener som smerter eller inkontinens, så vil et indendørs hold være et bedre valg til dig. Du kan læse mere om det indendørs efterfødselsforløb her

Tilmelding og pris
Et udendørs holdforløb over seks gange koster 650 kr. Du tilmelder dig via mail her hvor du gerne må oplyse din adresse og dit telefon nr.

Praktisk information
Træningen foregår ved Damhusengen i Rødovre og varer en time. Tag endelig dit barn med i en barnevogn så I begge kan nyde den friske luft - men du er også meget velkommen alene. 

Tag også gerne en træningsmåtte eller tæppe med, som du kan lave øvelser på, og en vandflaske til dig selv. 

OBS - I tilfælde af meget dårligt vejr, så konverteres træningen om til online streaming hvor du kan følge med hjemmefra. 

Her kan du se de kommende holdforløb for udendørs efterfødselstræning 

Vi anbefaler at du tidligst deltager på dette hold når dit barn er tre måneder. Holdet er noget mere krævende end det indendørs efterfødselshold og forudsætter derfor at du har god kontakt til din bækkenbund og ikke har problemer med delte mavemuskler efter fødslen.