Fødsels-forberedelse

Fødselsforberedelsen er for dig, der ønsker en kombination af kropslig træning, lindrende vestillinger, vidensformidling om den kommende fødsel og en masse praktiske øvelser og vejrtrækningsteknikker, som du kan bruge under fødslen.

Med max fem deltagere på holdet er der altid en hyggelig og intim stemning med god tid til spørgsmål. 

Hør hvad tidligere deltagere på fødselsforberedelsesholdet fortæller

Jeg har netop afsluttet min fødselsforberedelse hos Barselshuset, og jeg kan varmt anbefale andre gravide at gøre det samme. Med fokus på det nære og trygge, har jeg kunne skabe ro omkring min graviditet og lære at mærke mig selv og min krop. Der er både tid til øvelser, afspænding, gode snakke om erfaringer og bekymringer, som alle bliver taget seriøst. Louise er en super dygtig formidler og jeg har lært utrolig meget omkring selve fødslen, hvilket har skabt en enorm tryghed og ro. Lokalerne indbyder til hygge og jeg har glædet mig til at komme derned hver onsdag, og at kunne dele det med en lille håndfuld andre gravide har for mig været guld værd. Min kæreste har også været glad for at være med og blive forberedt som fødselspartner, hvilket har givet ham meget. Så jeg kan varmt anbefale Barselshuset! - (Anne-Mette, deltager på fødselsforberedelsesholdet)

Fødselsforberedelsesholdet med Louise er anbefalesværdigt. Louise er super nærværende og god til at få en til at føle sig tryg og deler ud af sin viden, både som professionel og som mor, samtidig med at man kan sparre med andre gravide og få rørt kroppen hver uge. - (Linette, deltager på fødselsforberedelsesholdet)

Fødselsforberedelsesholdet hos Louise kan varmt anbefales! Øvelser, vidensdeling og sparring med andre gravide har gjort mig meget mere rolig på min kommende fødsel. Louise spreder virkelig god energi og giver et positivt og forfriskende boost til fødslen. Tak for et godt forløb! - (Gretha, deltager på fødselsforberedelsesholdet)

Jeg har netop afsluttet fødselsforberedelsen i Barselshuset ved Louise. Jeg har været rigtig glad for forløbet. Det var super godt at træne vejrtrækningsøvelser, få rørt kroppen godt igennem hver uge og at snakke med andre gravide om tanker og følelser. Min mand var også meget glad for at være med til partnergangen. - (Nadja, deltager på fødselsforberedelsen)Tilmelding sker ved at sende en email til [email protected] - oplys gerne din adresse, dit mobilnummer og din terminsdato ved tilmelding.

Hos os får du en perfekt kombination af træning og vidensformidling

På små eksklusive hold med op til fem deltagere, har du mulighed for at blive godt klædt på til at blive mor, både fysisk og psykisk. Her er skabt de bedste betingelser for at du kan komme ned i kroppen og gøre dig mentalt og fysisk klar til den store præstation det er at føde. 

Hver træningssession er opbygget omkring fysisk træning med særligt fokus på ryg, bækken, balder og bækkenbund efterfulgt af en afslappende afspænding. 
Vi runder træningen af med en snak om forskellige temaer relateret til fødselsarbejdet, bl.a. fokus visualisering, gode stillinger til vearbejdet m.m. Der er altid god tid til spørgsmål. 

For hver træningssession vil vi gennemgå et spændende tema i relation til den forestående fødsel og tiden efter

De forskellige temaer for hver session er følgende:

- Hvad er veer, og hvordan håndterer man dem bedst muligt? 
- Fødslens faser
- Panikhåndtering og en forståelse af smertemekanismer 
- Hvordan fremmer man de gode fødehormoner?
- Lær om lindrende vejrtrækningsteknikker
- Aflastende stillinger og bevægelser under veerne
- Afprøvning af forskellige fødestillinger 
- Partnergang med afprøvning og gennemgang af fødestillinger, afspændende massageteknikker og rebozoteknikker, som kan bruges som afspænding mellem veer og som afslappende massage i graviditeten. 

Find et fødselsforberedelseshold der passer til dig 

Du kan starte hvornår du har lyst i din graviditet.
Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på 6066 2155 eller send en email til [email protected]