Fødselsforberedelse

Vigtig information ang. Covid-19:

Vi følger alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer med god afstand mellem deltagerne og omhyggelig rengøring og afspritning.

Fødselsforberedelsen er for dig, der ønsker en kombination af kropslig træning, vidensformidling om den kommende fødsel og en masse praktiske øvelser du kan bruge under ve-arbejdet. 

Prisen er 1495 kr. for 6 mødegange á 90 minutter

Hør hvad tidligere deltagere på fødselsforberedelsesholdet fortæller

Jeg har netop afsluttet min fødselsforberedelse hos Barselshuset, og jeg kan varmt anbefale andre gravide at gøre det samme. Med fokus på det nære og trygge, har jeg kunne skabe ro omkring min graviditet og lære at mærke mig selv og min krop. Der er både tid til øvelser, afspænding, gode snakke om erfaringer og bekymringer, som alle bliver taget seriøst. Louise er en super dygtig formidler og jeg har lært utrolig meget omkring selve fødslen, hvilket har skabt en enorm tryghed og ro. Lokalerne indbyder til hygge og jeg har glædet mig til at komme derned hver onsdag, og at kunne dele det med en lille håndfuld andre gravide har for mig været guld værd. Min kæreste har også været glad for at kunne deltage en enkelt gang, hvor der var fokus på fødselspartnerens rolle under fødslen, og han føler virkelig han har fået en masse ud af det også. Så jeg kan varmt anbefale Barselshuset! - (Anne-Mette, deltager på fødselsforberedelsesholdet)

Fødselsforberedelsesholdet med Louise er anbefalesværdigt. Louise er super nærværende og god til at få en til at føle sig tryg og deler ud af sin viden, både som professionel og som mor, samtidig med at man kan sparre med andre gravide og få rørt kroppen hver uge. - (Linette, deltager på fødselsforberedelsesholdet)

Fødselsforberedelsesholdet hos Louise kan varmt anbefales! Øvelser, vidensdeling og sparring med andre gravide har gjort mig meget mere rolig på min kommende fødsel. Louise spreder virkelig god energi og giver et positivt og forfriskende boost til fødslen. Tak for et godt forløb! - (Gretha, deltager på fødselsforberedelsesholdet)

Jeg har netop afsluttet fødselsforberedelsen i Barselshuset ved Louise. Jeg har været rigtig glad for forløbet. Det var super godt at træne vejrtrækningsøvelser, få rørt kroppen godt igennem hver uge og at snakke med andre gravide om tanker og følelser. Min mand var også meget glad for at have været med til den gang med partner. - (Nadja, deltager på fødselsforberedelsen)

Næste træningshold for gravide starter 

onsdag d. 3. marts 2021 i tidsrummet kl. 16-17.30


Tilmelding sker ved at sende en email til kontakt@barselshus.dk - oplys gerne din adresse, dit mobilnummer og din terminsdato ved tilmelding. 


Hos os får du en perfekt kombination af træning og vidensformidling

På små eksklusive hold med op til fem deltagere, har du mulighed for at blive godt klædt på til at blive mor, både fysisk og psykisk. Her er skabt de bedste betingelser for at du kan komme ned i kroppen og gøre dig mentalt og fysisk klar til den store præstation det er at føde. 

Hver træningssession er opbygget omkring fysisk træning med særligt fokus på ryg, bækken, balder og bækkenbund efterfulgt af en afslappende afspænding. 
Vi runder træningen af med en snak om forskellige temaer relateret til fødselsarbejdet, bl.a. fokus visualisering, gode stillinger til vearbejdet m.m. Der er altid god tid til spørgsmål. 

For hver træningssession vil vi gennemgå et spændende tema i relation til den forestående fødsel og tiden efter

De forskellige temaer for hver session er følgende:

- Hvad er veer, og hvordan håndterer man dem bedst muligt? 
- Panikhåndtering og en forståelse af smertemekanismer 
- Hvordan fremmer man de gode fødehormoner?
- Aflastende stillinger og bevægelser under veerne
- Afprøvning af forskellige fødestillinger 

Find et træningshold der passer til dig 

Du kan starte hvornår du har lyst i din graviditet.
Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på 6066 2155 eller send en email til kontakt@barselshus.dk

Marts 2021

Holdopstart onsdag d. 3. marts kl. 16.

Forløbet strækker sig over 6 gange og afsluttes onsdag d. 21. april.

Mødegangene er som følger:
Onsdag d. 3. marts kl. 16-17.30
Onsdag d. 10. marts kl. 16-17.30
Onsdag d. 17. marts kl. 16-17.30
Onsdag d. 24. marts kl. 16-17.30
Påskeferie i uge 13
Onsdag d. 7. april kl. 16-17.30
Onsdag d. 14. april kl. 16-17.30

Oplys gerne din adresse, dit mobilnummer og din terminsdato ved tilmelding. 


April/Maj 2021

Holdopstart onsdag d. 21. april kl. 16.


Forløbet strækker sig over 6 gange og afsluttes onsdag d. 26. maj

Juni 2021

 Holdopstart onsdag d. 2. juni kl. 16. 

Forløbet strækker sig over 6 gange og afsluttes onsdag d. 7. juli