Efterfødsels-træning

Vigtig information vedr. COVID-19
Coronapas er ikke et krav ved holddeltagelse. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og er meget omhyggelige med rengøring, udluftning og afspritning. Vi sørger for god afstand mellem deltagerne og al aktivitet foregår på adskilte madrasser som bliver sprittet før og efter hold. 

Du skal bære mundbind fra du træder ind af døren og når du bevæger dig rundt i lokalet. Mundbindet kan tages af, når du sidder på din madras. 

Vi beder dig huske at spritte hænder når du træder ind af døren og huske en stofble eller tæppe, som du kan ligge under dit barn hvis det er vågent og med til træningen. 

Her har du mulighed for at komme godt i gang igen efter du har født. Fokus er på at få helet kroppen godt efter fødslen med særligt fokus på at få integreret bækkenbunden i bevægelserne og træne de delte mavemuskler op igen. 

En træningssession består af en opvarmningsdel  med en masse stræk og bevægelse for at få vækket kroppen. Derefter vil vi arbejde med forskellige helkropsøvelser med både elastikker, foamrollers, yogablokke og små vægte for at styrke særligt baller og hele bagsiden. På måtten vil vi have fokus på at tænde for kernen og integrere bækkenbunden godt i øvelserne. 

Træningen rundes af med en grundig udspænding og afspænding så man lander godt i kroppen igen. 

Al undervisning varetages af fysioterapeut med særlig viden - og omtanke for din krop. 


Forløbet strækker sig over 8 gange á 2 timer

Prisen er 1995 kr. 

Hos Barselshuset kan du komme godt fra start efter du har født

At være gravid og føde et barn er en stor belastning for kroppen 


Her er der fokus på at formidle viden om hvordan du får skabt ro på nervesystemet for dig og baby og strategier til at kunne lade sig selv op - selvom man er på 24/7 


Derudover bliver din krop bevæget godt igennem med en masse stræk, afspænding og blide bevægelser. 


Du får:

- Tjek af delte mavemuskler
- Undervisning i hvad delte mavemuskler er og hvad du kan gøre for at fremme helingen
- Udleveret et træningsprogram så du kan fortsætte træningen hjemme
- God tid til sparring og justering af øvelser
- Trygge rammer med god plads til dig og din baby

Hos Barselshuset er der plads til at lande godt i moderskabet - både kropsligt og mentalt

Der er både fokus på dejlig bevægelse der styrker og nærer din krop, udspænding af trætte ammeskuldre og selvfølgelig plads til snak og nærvær med dit barn undervejs.

Lidt godt for mor
Det er krævende at have et lille barn, det tager al din tid og overskud - derfor vil der også hver gang være afsat tid til noget guidet afspænding, ball-stick massage eller andre rare ting der kan sørge for, at du også har det lidt godt og får et lille pusterum.

Afslutning med te og snak
Vi vil hver gang afslutte undervisningen med at mødes omkring en dejlig kop te og dykke ned i forskellige temaer som fx:
- Hvad er delte mavemuskler og hvordan kan jeg bedst genoptræne det?
- Hvordan kan jeg integrere træning i min dagligdag så jeg kan bevæge mig stærk? 
- Hvordan passer jeg på mig selv - og hvordan finder jeg tid til at lade mig selv op?  
- Tanker om ensomhed og at føle sig overvældet af ansvaret som mor
- Hvad sker med parforholdet når alt fokus er på den lille nye baby? 
- Hvordan håndterer de store søskende den lille nye baby?

Hør hvad tidligere deltagere på efterfødselsholdene fortæller


"Jeg har netop afsluttet efterfødselstræning hos Louise og kan varmt anbefale det! Træningen har givet mig velvære, pulsen op og tryghed i at starte ordentligt op efter graviditet og fødsel. Efter endt træning og afspænding går snakken om et bestemt tema, som Louise faciliterer på fineste vis, og som efterfølgende har givet anledning til mange refleksioner og gode snakke hjemme. Den lille holdstørrelse giver et trygt fællesskab med plads til amning, grin og tårer." - Katrine, deltager på efterfødselstræning. 

"Jeg kan kun anbefale efterfødselstræningsholdet hos Louise! Jeg er selv fysioterapeut, hvilket betyder at min krop er vigtig for mig og jeg prioritere en god og ordentlig genoptræning. Jeg er også crossfitter og havde brug for at blive holdt i ørerne. Jeg havde brug for supervision og omsorg. Dette blev i høj grad mødt af Louise. Hendes viden på området er bred og hun havde altid tid til et ekstra spørgsmål (fra den nørdede fys-mor ;-)). Jeg startede på holdet da min datter var omkring 10 uger og der er plads til bleskift, amning og gråd. Snakken efter træning er rigtig god og Louise formår at skabe et meget trygt rum hvor der er plads til alle. Der bliver taget vigtige og sårbare emner op. Jeg har taget et hold mere hos Louise fordi det er god træning og jeg får super god energi af det! Min datter er nu 4 mrd. og er også startet til babymotorik - som er super sjovt. Gør dig selv den tjeneste og start her! Du vil ikke fortryde det. 1000 stjerner fra mig - og et kæmpe tak!" - Kasia, fysioterapeut og førstegangsmor.

"Tusind tak for et fantastisk forløb med efterfødselstræning! Det har været så dejligt at deltage, både for krop og sind. Jeg er altid gået fra træning med en skøn fornemmelse i kroppen og i godt humør pga. de gode træningsøvelser og den måde Louise faciliterer samtaler mellem deltagerne om relevante emner. Måden at træne på har givet så god mening for mig og jeg har kunnet tage de ting jeg har lært med videre i min træning efter endt forløb. Alle mødre fortjener et efterfødselsforløb i Barselshuset - gid det havde eksisteret efter fødslen af mit første barn! Endnu en gang tusind tak for dejlig træning og samvær i de fine rammer, som Barselshuset giver!"
- Sofie, mor til to og deltager på efterfødselsforløbet.

"Jeg vil sige dig tak for et virkelig fint og givende efterfødselstræningsforløb. Jeg har været meget glad for, at jeg meldte mig til - både pga. træningen, men i særdeleshed de efterfølgende snakke efter træningen. Jeg har fået mange gode inputs med fra dig og de andre på holdet, som jeg ofte bruger og tænker på, i min nye hverdag på barsel. Virkelig brugbart for en førstegangsmor, som helt uvidende og uforberedt trådte ind i livet som mor"
- Charlotte, deltager på efterfødselstræning

"Jeg har gået til efterfødselstræning i Barselshuset og har været virkelig glad for forløbet. Ikke alene er Louise en fagligt dygtig og kompetent fysioterapeut, hun har også en fantastisk evne til at skabe et roligt og trygt miljø for holddeltagerne. Jeg kan til hver en tid anbefale Barselshuset til andre"
- Sophie, deltager på efterfødselstræning

"Jeg har netop afsluttet det første efterfødselshold hos Barselshuset og det har været en stor fornøjelse at være hos Louise hver mandag i 8 uger. Især var jeg begejstret for de små intime hold og Louises viden om hvordan kroppen skal ‘behandles’ efter fødsel. De forskellige øvelser vi lavede er noget jeg kan tage med mig og knibeøvelser er blevet en naturlig del af min hverdag. Og det kan jeg takke Louise for, at hun formår at videregive sin viden og implementere små, vigtige øvelser så min mave kan blive stærk igen. Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale alle nybagte mødre at deltage på Louises efterfødselshold i Barselshuset hvis man ønsker sig en god start med sin nye morkrop."
- Majka, deltager på efterfødselstræning

"Vi har nydt dit hold SÅ meget. Det har virkelig holdt mig fokuseret på at træne kernen og fokus på at stole på mine egne instinkter i forhold til at være mor for min datter. Kæmpe ros til dig for at have skabt det herligste frirum til en nybagt mor :-)" 
- Jeanette, deltager på efterfødselstræning

"Jeg takker for efterfødselsholdet og dit dejlige selskab. Jeg synes det har gavnet mig så meget - både min krop og sjæl, og især mine tanker og efterfødselsreaktioner. Jeg troede slet ikke, at det ville hjælpe at tale om sin fødsel og alle de tanker og følelser man kan have under en barsel - men det gjorde det simpelthen og jeg har det meget bedre. Det giver også rigtig meget at lytte til andres historier. Desuden var det også super dejligt at få trænet de delte mavemuskler op igen efterfulgt af en guidet afspænding. Jeg nød det hver gang og har været super glad for holdet. Endnu en gang tak!" 
- Merve, deltager på efterfødselstræning.

Hold i efterfødselstræning

Næste holdopstart er mandag d. 14.juni i tidsrummet 10-12

Tilmelding sker ved at sende en mail til kontakt@barselshus.dk  

Oplys gerne dit barns fødselsdato, din adresse og mobilnummer ved tilmelding. 

Hvis du har nogle spørgsmål så er du meget velkommen til at ringe på 6066 2155

Find et efterfødselsforløb der passer til dig

Nedenfor kan du se de næste hold.
Holdet er for dig der har en baby der er mellem 6 uger til 6 måneder gammel. Undervisningen bliver tilpasset efter dit niveau - du er altså velkommen selvom du lige har født eller det er ved at være nogle måneder siden. 

Juni 2021 - 2 ledige pladser

Holdopstart mandag d. 14. juni 2021 kl. 10.

Forløbet strækker sig over otte gange og afsluttes mandag d. 23. august.

Mødegangene er som følger:
Mandag d. 14. juni kl. 10-12
Mandag d. 21. juni kl. 10-12
Mandag d. 28. juni kl. 10-12
Mandag d. 5. juli kl. 10-12
Sommerferiepause i uge 28, 29 & 30
Mandag d. 2. august kl. 10-12
Mandag d. 9. august kl. 10-12
Mandag d. 16. august kl. 10-12
Mandag d. 23. august kl. 10-12

Oplys gerne dit barns fødselsdato, jeres adresse og dit telefonnummer ved tilmelding. 


August 2021

Holdopstart onsdag d. 4. august kl. 9.30.


Forløbet strækker sig over otte gange og afsluttes onsdag d. 30. juni 2021.

Mødegangene er som følger:
Onsdag d. 4. august 2021 kl. 9.30-11.30
Onsdag d. 11. august 2021 kl. 9.30-11.30
Onsdag d. 18. august 2021 kl. 9.30-11.30
Onsdag d. 25. august kl. 9.30-11.30
Onsdag d. 1. september 2021 kl. 9.30-11.30
Onsdag d. 8. september 2021 kl. 9.30-11.30
Onsdag d. 15. september 2021 kl. 9.30-11.30
Onsdag d. 22. september 2021 kl. 9.30-11.30

Oplys gerne dit barns fødselsdato, jeres adresse og dit telefonnummer ved tilmelding. 


September 2021

Holdopstart mandag d. 30. august kl. 10. 

Forløbet strækker sig over otte gange og afsluttes mandag d. 25. oktober. 

Datoer følger..


Efterfødselstræning

Nedenfor kan du se de næste hold.
Holdet er for dig der har en baby der er mellem 6 uger til 6 måneder gammel. Undervisningen bliver tilpasset efter dit niveau - du er altså velkommen selvom du lige har født eller det er ved at være nogle måneder siden.