Baby motorik

En lærerig stund for dig og dit barn

Mangler du inspiration til hyggelige tumlelege eller vil du bare gerne vide lidt om hvad der kan være godt at stimulere for dit barn lige nu? 

På vores babymotorik hold er der fokus på at få stimuleret dit barns forskellige sanser. Vi har især fokus på balancesansen, følesansen og muskel-led-sansen som alt sammen er med til at øge dit barns kropsbevidsthed og udvikle motorikken. 

Du vil blive klogere på de motoriske milepæle, som barnet gennemgår i løbet af dets første leveår og vil få masser af inspiration til øvelser, som I kan fortsætte med derhjemme. 

Der er max fem deltagere på holdet - så der er altid en hyggelig atmosfære med god tid til spørgsmål og en ekstra hånd til øvelser.  

Vi bruger altid lidt tid på at lande i lokalet og derefter går vi i gang med at tumle rundt med bolde, slå kolbøtter, trille rundt på madrassen eller lege med tørklæder.  

Timen varierer fra gang til gang, men der vil altid være nogle genkendelige elementer så det føles trygt for barnet. Vi afrunder timen med rolig leg - fx med pensling af kroppen, sæbebobler eller blide tryk på barnet for at få nervesystemet i ro. 

Holdene er inddelt i aldersgrupperne 2 - 5 mrd. og 6 - 10 mrd.  

Mens vi laver øvelser og hygger os på gulvet vil der også være lidt snak og vidensformidling om hvordan man kan styrke samspillet mellem barn og forældre og instruktion i hvorledes I kan understøtte den naturlige motoriske udvikling derhjemme. 

Hør hvad tidligere deltagere til babymotorik fortæller

Tusind tak for nogle gode og lærerige forløb for min datter og jeg. Jeg er uden tvivl blevet mere tryg i, hvordan jeg kan stimulere hendes udvikling med sang og bevægelse - Hoang, deltager på sansemotorik og babymotorik

Jeg har været til babymotorik med min datter, og det har været en rigtig god oplevelse. Louise er meget dygtig og kreativ og kan rigtig mange øvelser, lege og sange. Min datter har haft det rigtig sjovt hver gang, og det har jeg også - (Bjarke, deltager på babymotorik)

Jeg gik til rytmik/motorik med min datter hos Louise i Barselshuset. Louise er en utrolig kompetent og omsorgsfuld underviser og det er hyggeligt at komme i de indbydende lokaler, hvor der altid er tid til en snak, en kop te eller at stille spørgsmål vedr. baby. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Barselshuset og Louise  - (Melanie, deltager på motorikhold)

Min søn og jeg deltog i babymotorik i Barselshuset under kyndig vejledning af Louise. Træningen varierede fra gang til gang, og kunne inkludere alt fra sange, dans til bolde, foam roller og sansegynge. Min søn rykkede sig efter hver træning, og vi fik en masse gode øvelser, vi også kunne lave derhjemme. Louise er meget observerende, omsorgsfuld og dygtig. Hun tager udgangspunkt i det enkelte barn, og Louise lærte mig en masse om min søns motoriske udvikling. Det har været en kæmpe fornøjelse at gå på holdet - (Sandra, deltager på babymotorik)

Min søn og jeg har gået til motorik i Barselshuset, og det var med stor succes. Det var nogle dejlige mandage, hvor vi tumlede og grinede.
 Øvelserne blev tilpasset de forskellige børns niveau og kunnen, hvormed alle kunne være med. Ligeledes blev vi præsenteret for en masse fine redskaber til sjov og leg.
 Tak for denne gang! -
(Louise, deltager på babymotorik)

Her ser du vores kommende hold i babymotorik

Vi prioriterer små hold med kun fem babyer og forældre på holdene for at sikre god tid og nærvær på holdet. Både mødre og fædre er meget velkomne. 

Vi anbefaler at dit barn er mellem to måneder og op til 10 mrd., når I starter til babymotorik. 
Holdene er aldersinddelt så onsdagsholdet er for babyer på mellem 2-5 mrd. Hvor tirsdagsholdet er for babyer på mellem 6-10 måneder. Find herunder det hold, der passer bedst til jer. 

Babymotorik workshop - tre ledige pladser

Aldersgruppe: 2-10 måneder. 

Dato: Tirsdag d. 18. juli kl. 10-11
Pris: 250 kr. 
Max. fem deltagere. 

Bliv klogere på dit barns motoriske udvikling. Jeg vil gennemgå de vigtigste motoriske milepæle som barnet gennemgår i løbet af det første år og der vil være mulighed for at få lidt individuel vejledning. 

Du vil blive introduceret til sjove og stimulerende lege og vil også få mulighed for at afprøve nogle sjove tumleredskaber med dit barn.