Hos Barselshuset har du både mulighed for at gå på hold eller få individuel fysioterapeutisk behandling

Se nærmere på vores forskellige tilbud herunder

Fødselsforberedelse

For dig der gravid og ønsker den fulde pakke med alt du bør vide. Der er både tilpasset træning til din gravide krop og masser af nyttig viden om den forstående fødsel og den første tid som nybagt mor. Små hold med op til 5 deltagere. 

Efterfødselstræning

For dig der netop har født, kom skånsomt i gang igen sammen med din baby. Fokus er særligt på bækkenbunden og at få helet kroppen efter fødslen. Der bliver også tid til øvelser med baby og snak om alle de nye tanker og følelser man har som nybagt mor. 

Øvet efterfødselstræning

For dig der har gået på efterfødselsholdet og ønsker at fortsætte træningen med de samme principper. Her skruer vi op for intensiteten og øger belastningen. Fokus er på at styrke baller og hele kernen, så vi arbejder meget i helkrops-bevægelser med elastikker og vægte. 

Babymotorik

Til dig der ønsker at have en hyggelig og lærerig stund med din baby. Der vil blive tumlet og stimuleret og du vil få viden om hvordan du kan understøtte barnets naturlige motoriske udvikling. 

Sansemotorik og babymassage

For dig og din lille baby. I vil lære babymassage og en masse sjove trille og tumlelege, som understøtter barnets motoriske udvikling. Holdet er for babyer på mellem 6 uger og 4 måneder. 

Individuel fysioterapi behandling 

Her kan du få fysioterapeutisk undersøgelse og vejledning hvis du fx har problematikker som; rectus diastase, bækken/hofte smerter, arvævsbehandling efter kejsersnit eller smerter relateret til bækkenet.